ikbenmarjon2 marjrond_small

Ik ben Marjon, oprichtster van de Song-Smederij. In 2012 ben ik afgestudeerd aan het conservatorium als songwriter. Ik heb niet alleen een enorme passie voor het schrijven van muziek, maar ik vind het ook geweldig om iets voor andere mensen te kunnen betekenen. Daarom ben ik de Song-Smederij gestart, zodat ik jullie huwelijksdag nog mooier kan maken. Ik kom zelf bij jullie langs voor een persoonlijk gesprek, waarna ik een trouwlied op maat schrijf dat qua stijl en muziek helemaal bij jullie past.

Om de persoonlijke liedjes zo mooi mogelijk te maken, werk ik samen met Jeffrey Revet. Hij is pianist en producer, en heeft zijn eigen opnamestudio: de MilkMark Studio. In deze studio maken Jeffrey en ik professionele opnames van de liedjes. Jeffrey is ook de pianist die mij begeleidt als ik live kom zingen tijdens jullie huwelijk.

Sinds kort hebben we ons team versterkt met een nieuwe muzikant! Robin Breukers is een fantastische gitarist die alle liedjes in een fijn passend jasje weet te steken. Wil je dus liever gitaarbegeleiding dan piano, dan zal Robin bij de ceremonie aanwezig zijn.

small_jeffrey
Ook een prachtig persoonlijk nummer?
Mail en volg ons!

mail button