ikbenmarjon2 marjrond_small

Wij zijn Marjon & Jeffrey, het muzikale koppel achter de Song-Smederij.

Marjon is de oprichtster van de Song-Smederij. In 2012 is ze afgestudeerd aan het conservatorium als songwriter. Ze heeft niet alleen een enorme passie voor het schrijven van muziek, maar ze vind het ook geweldig om iets voor andere mensen te kunnen betekenen. Daarom is ze de Song-Smederij gestart, zodat jullie huwelijksdag nog mooier wordt. Marjon is degene die persoonlijk met jullie in gesprek gaat, en tevens de zangeres die met haar prachtige stem jullie ceremonie muzikaal omlijst. Daarnaast schrijft ze persoonlijke liedjes, waarbij ze ervoor zorgt dat de muziek én de tekst helemaal bij jullie passen.

Jeffrey werkt iets meer achter de schermen voor de Song-Smederij. Hij is eveneens afgestudeerd aan het conservatorium, maar dan als pianist en producer. Jeffrey heeft zijn eigen opnamestudio: de MilkMark Studio, waar hij de opnames maakt van de persoonlijke liedjes die Marjon schrijft. Jeffrey is daarnaast de pianist die Marjon begeleidt tijdens de huwelijksceremonies.

Sinds kort is het Song-Smederij-team versterkt met een paar geweldige nieuwe muzikanten! Robin Breukers is een fantastische gitarist die alle liedjes in een fijn passend jasje weet te steken. Wil je dus liever gitaarbegeleiding dan piano, dan zal Robin bij de ceremonie aanwezig zijn. Daarnaast is het mogelijk om het duo van Marjon en Jeffrey uit te breiden met cello. Jurriaan Westerveld zorgt op zijn instrument voor nóg meer sfeer bij jullie ceremonie of feest.

small_jeffrey
Ook een prachtig persoonlijk nummer?
Mail en volg ons!

mail button