Nu kan je op deze website alles lezen over de werkwijze van de Song-Smederij, maar het belangrijkste is natuurlijk: hoe klinkt het? Hiernaast kunnen jullie onze promo bekijken. En wat zijn we er trots op! “Dit is de dag” geeft in een paar minuten exact weer wat de Song-Smederij voor jullie kan betekenen.

Ben je niet zo van de pianoballads, maar houden jullie meer van gitaar? Dan is dit misschien je muziekstijl! “Love you more” is een liedje met een knipoog, over iemand het allermeest van zichzelf houdt en daar helemaal tevreden mee is, tot er ineens een ander langskomt die alles in de war stuurt…

Bij de meeste huwelijken zing ik zelf, maar hoe mooi is het als een bruid zelf haar lied wil zingen voor de bruidegom? Of als er iemand anders in de familie is die het persoonlijke lied prachtig kan vertolken? In overleg is alles mogelijk. Mocht je graag zelf willen zingen, maar het wel erg spannend vinden, dan kan je ook kiezen voor een duet. Hier kan je een voorbeeld horen van een liedje dat ik samen met een andere zanger heb opgenomen.

Toen Herjan op 1 mei 2015 nietsvermoedend de kerk binnenstapte voor de huwelijkssluiting, kreeg hij een grote verrassing. Sharon, zijn bruid, had speciaal voor hem een lied laten schrijven door de Song-Smederij. In samenwerking met RiDali videografen is een same day edit gemaakt: de huwelijksgasten kregen ’s avonds tijdens het feest direct de clip te zien.

Het jawoord van Jolanda en Geert werd gegeven in de stralende zon op het terras van Poolshoogte. Wat een prachtige dag, een prachtig stel, en een prachtige locatie. Ze hadden al heel wat meegemaakt, wat natuurlijk allemaal verwerkt moest worden in het liedje. Het gevolg was dat het liedje bijna vijf en een halve minuut duurde! Voor de videoclip hebben we een ingekorte versie gemaakt.
Ook een prachtig persoonlijk nummer?
Mail en volg ons!

mail button