Nu kan je op deze website alles lezen over de werkwijze van de Song-Smederij, maar het belangrijkste is natuurlijk: hoe klinkt het? Hiernaast kunnen jullie onze promo bekijken. En wat zijn we er trots op! “Dit is de dag” geeft in een paar minuten exact weer wat de Song-Smederij voor jullie kan betekenen.

Ben je niet zo van de pianoballads, maar houden jullie meer van gitaar? Dan is dit misschien je muziekstijl! “Love you more” is een liedje met een knipoog, over iemand het allermeest van zichzelf houdt en daar helemaal tevreden mee is, tot er ineens een ander langskomt die alles in de war stuurt…

Bij de meeste huwelijken zingt Marjon, maar hoe mooi is het als een bruid zelf haar lied wil zingen voor de bruidegom? Of als er iemand anders in de familie is die het persoonlijke lied prachtig kan vertolken? In overleg is alles mogelijk. Mocht je graag zelf willen zingen, maar het wel erg spannend vinden, dan kan je ook kiezen voor een duet. Hier kan je een voorbeeld horen van een liedje dat Marjon samen met een andere zanger heeft opgenomen.

Hoe klinkt de Song-Smederij live? Dat wil je natuurlijk wel weten voordat je ons boekt! Deze opname is gemaakt tijdens de theatervoorstelling ‘Daar moet je echt iets mee doen’ in 2018. De Song-Smederij schrijft niet alleen liedjes voor huwelijken, maar maakt ook nummers met hele andere onderwerpen. Dit is er daar één van.

Het jawoord van Jolanda en Geert werd gegeven in de stralende zon op het terras van Poolshoogte. Wat een prachtige dag, een prachtig stel, en een prachtige locatie. Ze hadden al heel wat meegemaakt, wat natuurlijk allemaal verwerkt moest worden in het liedje. Het gevolg was dat het liedje bijna vijf en een halve minuut duurde! Voor de videoclip hebben we een ingekorte versie gemaakt.
Ook een prachtig persoonlijk nummer?
Mail en volg ons!

mail button