Nu kan je op deze website alles lezen over de werkwijze van de Song-Smederij, maar het belangrijkste is natuurlijk: hoe klinkt het? Hiernaast kunnen jullie onze promo bekijken. En wat zijn we er trots op! “Dit is de dag” geeft in een paar minuten exact weer wat de Song-Smederij voor jullie kan betekenen.

Het jawoord van Renske en Marco werd gegeven in de moestuin van De Cantharel in Apeldoorn. Wat een prachtige, emotionele ceremonie, en wat waren we blij dat we erbij mochten zijn. Deze samenvatting van de middag laat zien wat muziek kan doen bij een huwelijk. Geen opsmuk, maar een eerlijke en onbewerkte opname.

In 2018 en 2019 stonden we in het theater met onze eigen voorstellingen. Liedjes uit het leven gegrepen, van vrolijk tot verdrietig, van lachwekkend tot serieus, alles kwam voorbij. Dit is één van onze favorieten. We zijn benieuwd wat jij ervan vindt!

Ben je niet zo van de pianoballads, maar houden jullie meer van gitaar? Dan is dit misschien je muziekstijl! “Love you more” is een liedje met een knipoog, over iemand het allermeest van zichzelf houdt en daar helemaal tevreden mee is, tot er ineens een ander langskomt die alles in de war stuurt…

Bij de meeste huwelijken is Marjon degene die zingt, maar hoe mooi is het als een bruid zelf haar lied wil zingen voor de bruidegom? Of als er iemand anders in de familie is die het persoonlijke lied prachtig kan vertolken? In overleg is alles mogelijk. Mocht je graag zelf willen zingen, maar het wel erg spannend vinden, dan kan je ook kiezen voor een duet. Hier kan je een voorbeeld horen van een liedje dat Marjon samen met een andere zanger heeft opgenomen.

 

 

Ook een prachtig persoonlijk nummer?
Mail en volg ons!

mail button