Als je graag een eigen liedje wilt tijdens je huwelijk, kom ik langs voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek vraag ik jullie van alles over bijvoorbeeld het huwelijksaanzoek, wat jullie hebben meegemaakt, hoe jullie de toekomst zien, van welke muziek jullie houden, enzovoorts. Aan de hand van dit gesprek schrijf ik een liedje. Het liedje wordt op hoge kwaliteit opgenomen in de MilkMark Studio. Tijdens de huwelijksdag kom ik langs om het liedje live voor jullie te zingen, bijvoorbeeld bij de ceremonie. Aan het einde van de dag krijgen alle gasten een cd met het liedje mee naar huis.Wat ik heel belangrijk vind, is dat het persoonlijke liedje helemaal bij jullie past. Je kan dus ook zelf kiezen hoe het uitgevoerd wordt.
Meestal neem ik Jeffrey mee om piano te spelen, maar ik kan ook een gitarist of een cellist meenemen. Ook acapella zingen met 3 zangeressen behoort tot de mogelijkheden. Het liedje kan in het Engels of in het Nederlands geschreven worden. Misschien kan jij zelf wel heel goed zingen, en wil je het liedje als verrassing voor je partner gaan uitvoeren. In dat geval kan ik je helpen met een paar zanglessen om het liedje zo mooi mogelijk over te brengen. Alles is mogelijk!
Denk je nu: “leuk, maar ik wil wel meer dan één liedje tijdens mijn trouwceremonie horen”? Geen probleem! We hebben een groot repertoire met fijne bekende liedjes waar je uit kunt kiezen.
Ook een prachtig persoonlijk nummer?
Mail en volg ons!

mail button