Als jullie graag een eigen huwelijkslied willen, gaan we natuurlijk eerst in gesprek. Tijdens dit gesprek mogen jullie een heleboel vragen beantwoorden over bijvoorbeeld het huwelijksaanzoek, wat jullie hebben meegemaakt, hoe jullie de toekomst zien, van welke muziek jullie houden, enzovoorts. Aan de hand van dit gesprek schrijven wij jullie persoonlijke lied, natuurlijk in overleg met jullie. Daarna maken wij de geluidsopname in de MilkMark Studio. Tijdens de huwelijksdag komen wij langs om het lied live voor jullie te zingen en te spelen, bijvoorbeeld tijdens de ceremonie. Aan het einde van de dag krijgen alle gasten de opname van het lied mee naar huis, als blijvende muzikale herinnering.

Dat klinkt allemaal leuk, maar jullie willen natuurlijk wel meer mooie liedjes horen tijdens jullie huwelijk dan dat ene persoonlijke lied. Daarom hebben wij een groot repertoire met fijne bekende liedjes waar je uit kunt kiezen, bijvoorbeeld liedjes van Ed Sheeran, Adele, Guus Meeuwis en Ilse DeLange. Ook is er de mogelijkheid om de Song-Smederij alleen te boeken voor een live optreden zonder persoonlijk lied. Klik hier als je ons repertoire rechtstreeks wilt beluisteren via Spotify.

Wat wij heel belangrijk vinden, is dat de muziek helemaal bij jullie past. Je kan dus ook zelf kiezen hoe het uitgevoerd wordt. Meestal speelt Jeffrey op de piano, maar als je meer van gitaar houdt, gaat gitarist Robin mee. Ook acapella zingen met 3 zangeressen behoort tot de mogelijkheden. Het liedje kan in het Engels of in het Nederlands geschreven worden. Misschien kan jij zelf wel heel goed zingen, en wil je het liedje als verrassing voor je partner gaan uitvoeren. In dat geval helpen wij je met een paar zanglessen om het liedje zo mooi mogelijk over te brengen. Alles is mogelijk!

En… we hebben een primeur! Er werd vaak gevraagd of we ook de muziek bij het avondfeest konden verzorgen. Nou, dat kunnen we nu door een unieke samenwerking met DJ Productions! Je kan nu een DJ boeken met Marjon als live zangeres erbij, een te gekke combinatie. Neem gewoon even contact op als je meer wilt weten.

Ook een prachtig persoonlijk nummer?
Mail en volg ons!

mail button