Huwelijk_Bert_en_Lisette

Overige reacties

– “Live vonden we het nóg veel mooier klinken dan op de opname!”

– “Geweldig duo om op je bruiloft te laten zingen/spelen.”

– “We hebben geweldig genoten van de wijze waarop Marjon en Jeffrey de muzikale invulling van onze ceremonie verzorgden. Complimenten ook alom van onze gasten. Nogmaals dankjewel dus voor jullie inzet, enthousiasme en professionaliteit, en het prettige persoonlijke contact dat we hadden rondom de planning van onze bruiloft. Het maakte onze dag onvergetelijk!”

– “Als ik er nu aan terug denk… Een eigen song op maat, vanaf het moment dat we Marjon hebben ontmoet tot en met de bruiloft was het echt geweldig! Het is een echt toegevoegde waarde op je bruiloft! Haar stem is prachtig!”

– “Tijdens de bruiloft van mijn zoon hebben zij het muzikale deel voor hun rekening genomen. In 1 woord prachtig. Wat een stem en wat een mooie persoonlijke tekst.” R&R, 23 mei 2018

– “De Song Smederij heeft voor ons een persoonlijke tekst geschreven (op een bestaand lied) en heeft daarnaast met hun prachtige zang en pianospel onze ceremonie heel erg warm en mooi aangekleed. Het is een ontzettend gastvrij, vriendelijk en enthousiast stel. Tijdens ons eerste gesprek heeft Marjon ook zo goed geluisterd naar ons, dat we ook meteen de eerste versie van de persoonlijke tekst hebben geaccepteerd omdat het zo ons was. Ook onze gasten waren erg ontroerd. Wij kunnen niet anders dan ze aanraden, het is echt een prachtige toevoeging aan je ceremonie.” M&D, 14 juli 2018.

– “In een kort en bondig antwoord “GREAT”. We zijn beide zeer onder de indruk van de wijze waarop je tekst en melodie hebt samengebracht. Heerlijke ballad en zoals we bespraken een ferme intro die tot zijn recht komt. Nadat ik het lied al op mijn telefoon had beluisterd, gisteravond terug naar huis, in de auto op volume via de stereo afgespeeld. Ondanks dat de teksten je een rilling en natte ooghoeken bezorgen, had ik vooral een hele brede glimlach tijdens het beluisteren.” H&R, 25 mei 2019.

Ook een prachtig persoonlijk nummer?
Mail en volg ons!

mail button